PLAVALNI TEČAJ

Za ogled galerije pritisnite tukaj.

V ponedeljek smo imeli testiranje. V torek smo se razdelili v skupine. Plavali smo prsno, kravl in hrbtno. Imel sem učitelja Bernija. Nekaj dni smo izboljševali to, kar smo se naučili. V četrtek smo skakali na glavo. V petek smo imeli zaključno testiranje, potem pa tobogan.

Gal Vidovič, 3.d

S plavalnim tečajem smo pričeli 28.9. v Termah Ptuj. Zelo sem se veselil. Vsak dan smo se po malici izpred šole odpeljali z avtobusom. Na avtobusu sem se usedel k bratrancu Timu iz OŠ Videm. Skupaj z učiteljico Majo smo se odpravili v toplice in se preoblekli v kopalke. Tam nas je pričakal učitelj plavanja. Razvrstili smo se v štiri skupine. Najbolj všeč mi je bilo, ko sem plaval žabico. Na koncu tedna sem lahko šel na tobogan. Teden plavanja je minil kot bi pihnil. Zelo lepo mi je bilo.

Leon Pulko, 3.d

Na plavalnem tečaju je bilo odlično. Učili smo se plavati. Imela sem učitelja Bernija. Plavalni tečaj je trajal dva tedna. Najbolj mi je bilo všeč testiranje zadnji dan.

Sara Vidovič, 3.d

Z šolo smo bili na plavalnem tečaju. Imel sem učitelja Gorazda. Najlepše mi je bilo, ko smo šli na tobogan in ko smo skakali v vodo. Imeli smo se fajn. Nazaj v šolo smo se peljali z avtobusom. Odložil nas je pri šoli, nato smo odšli na kosilo in domov.

Mitja Bela, 3.d

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Dostopnost