IZPOSOJA KNJIG – BIBLIOBUS

BIBLIOBUS se bo pripeljal v občino Videm v sredo, 11. 11. 2020! 

Na Vidmu pri OŠ (oz. Žeraku) bo med 8.30 in 10.00; v Leskovcu pri OŠ bo med 10.30 in 11.45; na Selih pri OŠ pa med 13.00 in 13.30.

(Več o drugih vožnjah bibliobusa: https://www.knjiznica-ptuj.si/wp-content/uploads/2019/12/Zlo%C5%BEenka-Bibliobus-2020-popravljena-z-izrezom.pdf ).

Knjige si lahko rezervirate na tel. št.: 051-310-594. Razpoložljive knjige na bibliobusu si lahko pogledate na Cobissu (https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/search) (vpišete: Knjižnica Ivana Potrča Ptuj, Potujoča knjižnica) (če pri statusu izvoda piše, da knjige ni na bibliobusu, vam jo bodo pripravili, če pravočasno pokličete na zgornjo številko).

Lahko pa enostavno greste na bibliobus, kjer vam bodo prinesli knjigo (brskanje po policah žal ni dovoljeno), ki jo želite (tudi če ne veste, kaj bi, vam bodo predlagali).

Če niste vpisani, lahko pridejo z vami starši (skrbniki) in to opravite na bibliobusu; če ne najdete izkaznice, si najbrž lahko vseeno izposodite knjige (in vrnete že izposojene).

Iz Knjižnice Ivana Potrča Ptuj pa so sporočili, da je izposoja knjig opravičljiv razlog za prehod med občinami (seveda je bolje, če imate s seboj neko dokazilo, npr. o rezervaciji knjig, nazaj grede pa seveda knjige 😉).

Naj vam knjige polepšajo in obogatijo vsakdan!

knjižničarka

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost