BILI SMO NA ZAKLJUČNI EKSKURZIJI

NAŠI SPOMINI

 

Meni je bila včeraj všeč jama Pekel. Kupila sem si verižico. Bila sem na ziplinu. Tudi Hermanov brlog mi je bil všeč. Bil je najlepši dan.

Sunny Ana Gajser, 2.d

 

VČERAJ JE BIL LEP DAN. BILI SMO V JAMI PEKEL IN HERMANOVEM BRLOGU. LIZALI SMO SLADOLED. LAHKO SEM SI KUPILA VERIŽICO.

LARA MUZEK, 1.D

 

Na avtobusu je bilo lepo, ko sem spal. Všeč mi je bilo, ko smo prišli v muzej Hermanov brlog. Na avtobusu smo peli. V jami Pekel je bilo mrzlo. Jedel sem sladoled.

Staš Milošič, 2.d

 

Bili smo v jami Pekel in muzeju igrač, v Hermanovem brlogu. V Hermanovem brlogu smo se učili pozdrave. Meni je bilo najboljše, ko so na avtobusu peli. Kupila sem si sladoled in dva magneta. Ni pa mi bilo najbolj všeč, ko sem morala čakati v koloni za spominek ali sladoled.

Žana Lozinšek, 2.d

 

VČERAJ SMO BILI V JAMI PEKEL, NAJPREJ PA V HERMANOVEM BRLOGU. VŠEČ MI JE BILO TUDI, KO SEM BILA NA ZIPLINU. POLEG TEGA SEM IMELA VČERAJ ROJSTNI DAN. KUPILA SEM SI ŠE SPOMINEK. NA AVTOBUSU JE BILO ZABAVNO.

LINA BLAŽEK, 1.D

 

VČERAJ SMO BILI NA IZLETU. OBISKALI SMO HERMANOV BRLOG IN JAMO PEKEL. NAJBOLJ VŠEČ MI JE BILO NA ZIPLINU. LIZAL SEM TUDI SLADOLED. KUPIL SEM SI MAGNETEK ZA SPOMIN.

TINE SITAR, 1.D

 

Bili smo v muzeju za otroke in jami Pekel. V muzeju Hermanov brlog smo si izdelali kapo. Najboljše mi je bilo v jami Pekel, ko smo ugasnili luči. Lahko smo si kupili sladoled. Spustili smo se po ziplinu.

Tim Blažek, 2.d

 

V SPOMINU MI BO OSTALO, DA SEM VIDELA NETOPIRJA IN DA SEM LIZALA LEDENO LUČKO. ŠLI SMO V HERMANOV BRLOG. NI PA MI BILO VŠEČ, DA NISEM PRIŠLA NA VRSTO ZA ZIPLINE.

EMELI ITA KRAJNC, 1.D

 

VČERAJ SMO ŠLI V JAMO PEKEL. BILI SMO TUDI V HERMANOVEM BRLOGU. MENI JE BILO ZELO VŠEČ, DA SEM LIZALA SLADOLED. V JAMI SEM SLIŠALA IN VIDELA SLAP. NI MI BILO LEPO, KO ME JE SOŠOLEC TIMON JEZIL. BIL JE LEP DAN.

ENJA PALIJAN, 1.D

 

Bili smo v jami Pekel. Všeč mi je bilo. Zabaval sem se tudi, ko smo bili v Hermanovem brlogu. In zabaval sem se, zabaval…

Jaša Hazenmali, 2.d

 

Najbolj mi je bilo všeč, da sem lizala sladoled. Všeč mi je bilo tudi, da sem se vozila po ziplinu. Všeč mi je bilo še, da smo šli v jamo Pekel. Ni pa mi bilo všeč, da nisem videla netopirjev. Kupila sem si obesek.

Meta Petrovič, 2.d

 

NAJBOLJ VŠEČ MI JE BILA JAMA. TAM SEM SI KUPIL VERIŽICE. NAJBOLJŠE MI JE BILO NA ZIPLINU. ZELO VŠEČ MI JE BIL SLADOLED. OD VSEGA NAJBOLJŠE PA MI JE BILO, DA SEM BIL S SVOJIMI PRIJATELJI.

TIMON MARTIN GAJSER, 1.D

 

FOTOGALERIJO si lahko ogledate TUKAJ.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost