SVETOVALNI KOTIČEK

SVETOVALNI KOTIČEK ZA UČENCE IN STARŠE: vsak delovni dan od 9. do 12. ure in od 15. do 17. ure.

Za pogovor, pomoč, nasvet smo vam na voljo:

OŠ Videm:

Fanika Novak email: fanika.novak@guest.arnes.si (tel.070797987)

Tamara Vamberger email: tamara.vamberger@guest.arnes.si (tel. 051319594)

OŠ Leskovec in za poklicno orientacijo Videm in Leskovec:

Ksenija Samojlenko  email: ksenija.samojlenko@guest.arnes.si (tel.:041432354)

OŠ Sela:

Barbara Ambrož email: barbara.ambroz@guest.arnes.si  (tel.:041255653)

Simona Cebek, specialna pedagoginja za DSP email: simona.cebek@pivkaptuj.si

 

Dragi učenci!

Danes (25. 3. 2020) je en poseben praznik. Praznujejo osebe, ki so ‘krive’, da smo danes tukaj. Tiste, zaradi katerih smo v veliki meri takšni, kot smo.

Mama je ena sama – je napisal znani slovenski pesnik. Pa še kako prav je imel. Ena sama je mama in nenadomestljiva. To veste vsi tisti, ki iz kakršnihkoli razlogov današnji dan doživljate malo drugače. Ampak srčno verjamemo, da naloge mame dobro opravljajo očetje, babice ali kdorkoli drug, ki vas ima brezpogojno rad.

Svoje otroke imamo starši neizmerno radi. Vi nam pomenite največ. Trudimo se biti najboljši starši, kar smo lahko. Ampak nam vedno žal ne uspeva. Včasih nam zmanjkuje časa, drugič nismo prave volje ali pa smo v stiski zaradi drugih težav. Ampak vse to smo mi, mamice in očetje, ki bi za vas naredili vse (včasih celo preveč :)).

Zato, dragi učenci… presenetite danes svoje mame (očete, babice), pripravite jim kakšno presenečenje in jim recite preprosto…

Dragi učenci.

Ker vemo, da ste se znašli v popolnoma novi situaciji in ker verjamemo, da si želite od učenja na daljavo odnesti čim več znanja ter lepih spominov, smo za vas v svetovalni službi vas pripravili urnik za lažjo organizacijo dela doma.

Upoštevale smo, da bo kar nekaj ur dela potrebno nameniti šolskemu delu, a nismo pozabile na čas, ki ga morate preživeti sami s sabo, z družino ter na liniji s svojimi prijatelji.

Ker ste različni, smo za vas pripravile tri različne predloge urnika. Snamete jih lahko TUKAJ ali TUKAJ ali TUKAJ.

Urnik snemite in ga natisnite ali prepišite, ter oblikujte po svoje, v kolikor možnosti tiskanja nimate. Obesite ga na vidno mesto…

Sedaj pa vam želimo prijetne in ustvarjalne dneve.

Svetovalna služba

 

Morda vam bo všeč tudi...