NOVOLETNI KONCERT (Video)

Sredino jutro nas je presenetilo s sneženjem in pokrajino odelo v prelepo belino. Ko se je spustila noč, pa so zagorele lučke in drobceni ogenjčki v naših srcih.

V videmski telovadnici se je namreč odvil novoletni koncert z naslovom Toplina spominov. Babica in vnuček sta nas popeljala v nekdanje čase ter s pevci, plesalkami, igralci in inštrumentalisti pričarala pravljično vzdušje. Nastopali so učenci z vseh treh šol in vrteški otroci.  Nabito polna dvorana je nastopajoče vsakič znova nagradila z bučnim aplavzom.

Vodja prireditve je bila Barbara Ambrož z ekipo sodelavcev, ki sem jim je ob koncu zahvalil ravnatelj mag. Robert Murko in poudaril, da je pomembno ohranjati toplino med ljudmi, si vzeti čas drug za drugega in praznovati skupaj.

Po prireditvi so navdušenje izrazili tudi župan Brane Kolednik in drugi gostje. Najlepše pa je bilo videti presrečne starše, ki so s ponosom spremljali svoje otroke na odru.

Obiskovalci so se pred in po koncertu sprehodili še po bazarju, izbrali lepe voščilnice in likovne umetnine naših učencev ter tako prispevali v šolski sklad. Hvala!

Vsem obiskovalcem se zahvaljujemo za obisk.

Želimo vam čaroben december!

Manja Vinko

Za ogled fotografij pritisnite TUKAJ.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost